Με απουσίες τα Δειλινά κόντρα στις Μοίρες!

Για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τις Μοίρες ετοιμάζονται στα Δειλινά, με τον Μάνο Μιχελάκη να έχει και πάλι να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών!

Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» παρουσίασαν ένα δυνατό πρόσωπο στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με τον Ανθεστίωνα, τελικά γνώρισαν την ήττα με το ευρύ 6-3, ενώ πλέον επικεντρώνονται στο κρίσιμο παιχνίδι με τις Μοίρες την ερχόμενη Κυριακή!

Η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στο γήπεδο του ΕΓΟΗ που αποτελεί την έδρα της για τα παιχνίδια, καθώς στην πρεμιέρα είχε αναγκαστεί να παίξει στο γήπεδο του Λίντο!

Στα αγωνιστικά ο Μάνος Μιχελάκης, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Σταματάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα και είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ορφανός θα λείπει εκτός Κρήτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα εκτός παραμένει ο Μπλεντάρ ο οποίος απουσίαζε και στα προηγούμενα παιχνίδι, ωστόσο παρά τα όποια προβλήματα στα Δειλινά έχουν στόχο τη νίκη ούτως ώστε να ανέβουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ανθεστίωνα!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.