ΕΠΟ: «13 θετικά δείγματα Covid-19»

Την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid19 ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων!

Συνολικά 13 είναι τα θετικά δείγματα, στην αποστολή της Ελπίδων, ενώ υπενθυμίζουμε, στην αποστολή, μετέχουν δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ο Απόστολος Διαμαντής και ο Φροίξος Γρίβας.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αναφέρει: «Η ΕΠΟ ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη 13 θετικών δειγμάτων Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με την Λευκορωσία και ενόψει του αυριανού στην Κύπρο, ο οποίος αναβλήθηκε με απόφαση της UEFA.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, τίθενται σε εφαρμογή οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή η τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και η άμεση ενημέρωση των αρμοδίων αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και των ιατρικών επιτελείων των ομάδων.

Τα μέλη της αποστολής που βρέθηκαν θετικά, παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί τις τελευταίες ώρες για προληπτικούς λόγους.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εργάζεται για την ασφαλή επιστροφή της αποστολής από την Κύπρο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.