Ξαφνικό… διαζύγιο ΟΦΗ – Τσινού!

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Γρηγόρης Τσινός, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους…

Μια από τις σημαίες στην ιστορία του ΟΦΗ, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, με τον ίδιο να υποβάλει την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας για προσωπικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι, έπειτα από παραίτηση του κ. Γρηγόρη Τσινού για προσωπικούς λόγους, ολοκληρώνεται η συνεργασία της ομάδας μας μαζί του. Ο κ. Τσινός ήταν, είναι και θα παραμείνει μια από τις «σημαίες», από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της ιστορίας του ΟΦΗ και πάντα θα αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας! Ήταν μεγάλη μας τιμή που συνεργαστήκαμε μαζί του και η «πόρτα» της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν. Κ. Τσινέ, εις το επανιδείν…”.

Από την πλευρά του ο   Γρηγόρης Τσινός υποστήριξε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Ήταν χαρά και τιμή που υπηρέτησα ξανά τον ΟΦΗ, την ομάδα της καρδιάς μου. Προσωπικοί λόγοι με οδηγήσαν στο να πάρω την απόφαση της παραίτησης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές, τους εργαζόμενους και κάθε άνθρωπο της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες. Εύχομαι στον ΟΦΗ κάθε επιτυχία. Θα παρακολουθώ την ομάδα και όπως πάντα θα χαίρομαι με τις χαρές της και θα είμαι δίπλα στις δύσκολες στιγμές».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.