Με καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση!

Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου επί της Φαιστού στη… ρώσικη ρουλέτα, στην  Τύλισο στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στις Ασίτες.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη μετά την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες, ωστόσο την Τετάρτη πήρε σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στη Φαιστό στα πέναλτι, παρότι στην κανονική διάρκεια βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 3-2.

Έτσι με καλή ψυχολογία μετά την σημαντική πρόκριση, πλέον στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στην ιδιαίτερα δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στις Ασίτες, όπου θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...