Πρεμιέρα με «ματσάρες»

Με πέντε ματς ανοίγει η χρονιά στο πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το ματς που ανοίγει την ημέρα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, είναι αυτό ανάμεσα στην Παλιανή και τον ΟΦΑΜ. Οι δύο ομάδες θέλουν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα και σίγουρα στην πρεμιέρα θέλουν να εντυπωσιάσουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται στα Ανώγεια. Ο Αετός που έχει στόχο το πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Ρούβα που θέλει μια καλή πορεία φέτος στην Α2 ΕΠΣΗ με τους γηπεδούχους να θέλουν να αποδείξουν με το… καλημέρα τι θέλουν φέτος.

Τοπικό ντέρμπι αναμένεται και στο Ασήμι. Εκεί η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Φαιστό. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά με τα φιλικά που έδωσαν μέσα στην προετοιμασία, ωστόσο οι γηπεδούχοι λόγω εμπειρίας έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Τα Καμίνια επέστρεψαν στην Α2 ΕΠΣΗ και θέλουν να εντυπωσιάσουν. Έτσι ξεκινάνε την χρονιά στην έδρα τους κόντρα στην Τύλισο η οποία ήταν εξαιρετική στα φιλικά και θέλει να το αποδείξει και στα επίσημα παιχνίδια.

Τέλος ο Άγιος Δημήτριος που έχει δημιουργήσει μια αρκετά καλή ομάδα φιλοξενεί την Αγία Βαρβάρα η οποία θέλει να κάνει καλή πορεία φέτος. Αναμφίβολα αναμένεται μεγάλη “μάχη” για το πρώτο τρίποντο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

[wpse_matches competition=93297 status=”fixture” per_page=”5000000000000″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...