Στο Αρκαλοχώρι αντιπροσωπεία του Ηρόδοτου!

Στο Αρκαλοχώρι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου αντιπροσωπεία του Ηροδότου όπου παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν ενώ στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση με πληγέντες αλλά και παιχνίδι με μικρά παιδιά που περνούν δημιουργικά το χρόνο τους στον… καταυλισμό.

Η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη απο τους ποδοσφαιριστές Μηνά Χαλκιαδάκη-Ντοριάνο Κόρτσαμ, τον φροντιστή Βαγγέλη Δροσοτάκη, τον προπονητή Γιάννη Τάτση και τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Φουντουλάκη, νωρίς το πρωί του Σαββάτου (9/10) βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι και στον χώρο διαμονής των πληγέντων, από τον σεισμό 6R της 27ης Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του Ηροδότου, παρέδωσαν τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης κ.α., που είχαν συγκεντρωθεί απο τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, ενώ παράλληλα, έπαιξαν με τα παιδιά που βρίσκονταν στον χώρο και συνομίλησαν με πληγέντες αλλά και εθελοντές.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Ηρόδοτος αναφέρει: «Στο Αρκαλοχώρι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου αντιπροσωπεία του Ηροδότου, αποτελούμενη από τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Φουντουλάκη, τον προπονητή Γιάννη Τάτση, τους παίκτες Μηνά Χαλκιαδάκη και Ντοριάνο Κόρτσαμ και τον φροντιστή, Βαγγέλη Δροσοτάκη.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στο Εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου ενώ στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση με πληγέντες αλλά και παιχνίδι με μικρά παιδιά που περνούν δημιουργικά το χρόνο τους στον καταυλισμό.

Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης μετά την επίσκεψη δήλωσε τα εξής: «Είναι πολύ  σημαντικό σε τέτοιες δύσκολες στιγμές να υπάρχει η αλληλεγγύη μεταξύ μας και όπως είδαμε και δια ζώσης, υπάρχει και σε πολύ μεγάλο βαθμό μάλιστα.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω, είναι να παραμείνουν δυνατοί οι συνάνθρωποι μας και εμείς σαν αθλητές και σαν άνθρωποι πάνω από όλα, θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν!».

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ηροδότου στο Αρκαλοχώρι:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.