Ο Α. Μισαργόπουλος νέος τεχνικός του Ραύκου!

Ο Αντώνης Μισαργόπουλος θα είναι ο νέος τεχνικός του Ραύκου καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία!

Ο ικανός τεχνικός ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο του Ηρακλή Νιπιδιτού για προσωπικούς λόγους, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ραύκου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία!

Ο Αντώνης Μισαργόπουλος μάλιστα «επιστρέφει» στο σωματείο όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής αλλά αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο αυτό του προπονητή!

ADVERTISING

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στο Grandsport.gr για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του ενώ εξήγησε πως βασικός λόγος που επιστρέφει στην ομάδα αποτελεί η σχέση του με τον Γιώργο Μαγκουσάκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπηρετήσω το σωματείο του Ραύκου. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κύριο Μαγκουσάκη τον οποίο και εκτιμώ ιδιαίτερα και είναι ο βασικός λόγος που επιστρέφω στην ομάδα, αυτή τη φορά στη θέση του προπονητή.

Εύχομαι καλή σεζόν σε όλο τον κόσμο με υγεία, ενώ εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό ρόστερ και παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».