ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Ν. Σουτζής: «Χαρούμενοι που ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ν. Σουτζής: «Χαρούμενοι που ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο  το Μοχό μίλησε στο Grandsport.gr ο προπονητής του Ποσειδώνα, Νίκος Σουτζής!

Ο νεαρός τεχνικός εξήγησε πως όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι που ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε ντέρμπι την αναμέτρηση με το Μοχό!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα, κάτι που το περιμέναμε με ανυπομονησία. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να αρχίσει και να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και γενικά να μην υπάρξουν θέματα σε όλο τον αθλητισμό.

Όσο αναφορά το παιχνίδι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι και εύχομαι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει ο καλύτερος, που ελπίζω να είναι η δική μου ομάδα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα