Πρόβλημα στο μηνίσκο για Θεοδωράκη

Δεν έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα η ομάδα της Χερσονήσου, ήρθαν και οι τραυματισμοί που είναι εκτός προγράμματος, με τον Θεοδωράκη να μένει εκτός δράσης για διάστημα από δύο έως τρεις μήνες!

Η Χερσόνησος, δεν διανύει και την καλύτερή της περίοδο και αυτό είναι κάτι ήδη γνωστό, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών, αποτελούν μεγάλο… εμπόδιο για τη τεχνική ηγεσία, που παρ’ όλα αυτά, κάνει τα ανθρωπίνως δυνατά, για να παρουσιάζει ένα αξιοπρεπές σύνολο.

Μέσα σ’ όλα, ήρθαν και οι τραυματισμοί, με τον Θεοδωράκη να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα από δύο έως τρεις μήνες, αν και τις επόμενες εβδομάδες, έχει προγραμματιστεί επανεξέταση, ενώ επίσης, διάστρεμμα έχει υποστεί ο Γωνιανάκης, που αναμένεται να ενταχθεί όμως στις προπονήσεις, την επόμενη εβδομάδα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content