
Ο Εργοτέλης που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες δεν έδειξε καλή εικόνα στο Βόλο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Νίκη Βόλου αποχαιρετώντας πρόωρα τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιάσουν στον «ύπνο» τον Εργοτέλη δημιουργώντας την πρώτη φάση στο 3ο λεπτό, όμως την κεφαλιά του Κάσσου την έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσέλιος.
ADVERTISING
Οι γηπεδούχοι το πρώτο τέταρτο πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Τζοβάρα, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.
Από εκεί και μετά ο Εργοτέλης πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημίχρονου, όταν ο Κόατενγκ με ωραία ατομική προσπάθεια σημάδεψε το δοκάρι.
ADVERTISING
Σε ένα ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, η Νίκη Βόλου «σπατάλησε» ακόμα δύο με τους Γκαρσία και Τσουκαλά να αστοχούν από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Εργοτέλης που φάνηκε επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες δεν κατάφερε εκτός το δοκάρι να φτιάξει κάποια ευκαιρία. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης παρουσίασε ξανά κακό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και η Νίκη Βόλου προσπαθούσε να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει το γκολ.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 61ο λεπτό με τον Κάσσο να βρίσκεται απέναντι από τον Τσέλιο να πλασάρει, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν.
ADVERTISING
Στο 72ο λεπτό, η Νίκη Βόλου μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ, όταν ο Ροχάνο με ωραία ατομική προσπάθεια σέντραρε στην περιοχή και ο Βλαχομήτρος με κοντινό πλασέ «νίκησε» τον Τσέλιο κάνοντας το 1-0.
Ο Εργοτέλης όπως ήταν λογικό πήρε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο και πάλι δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην εστία της Νίκης. Όσο περνούσε το παιχνίδι ο χρόνος πίεζε τους «κιτρινόμαυρους» που δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Μάλιστα σα να μην έφτανε αυτό, ο Εργοτέλης στο 89ο λεπτό δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, όταν ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ανδρέου από κοντά έκανε το 2-0 «κλειδώνοντας» για τη Νίκη την πρόκριση, αφού δεν σημειώθηκε κάτι άλλο στην αναμέτρηση.
ADVERTISING
Ο Εργοτέλης λοιπόν μετά από κακή εμφάνιση γνώρισε «πικρό» αποκλεισμό από το κύπελλο και πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα.
Εργοτέλης(Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρρι (Ντουμάνης 46′), Σερβιλάκης (Μπουρσέλης 65′), Mico, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (Αμνταλάχ78′, Ποζατζίδης, Κόατενγκ, Κωστανάσιος
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζελέπης, Σαρρής, Μπουρσέλης, Ντουμάνης, Neral, Mostafa, Youssef, Farrag και Hossαm
Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάχιτς, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τζοβάρας (Μπόσιο26, λ.τρ), Τσουκαλάς, Λόπες Γκαρσία (Τσιμπούκας 46′), Παναγιωτίδης, Βλαχομήτρος, Γρομητσάρης, Κάσσος, Ροχάνο (Τζιώρας 82′)
Η ροή της αναμέτρησης
Τέλος! Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 2-0.
92′ Τεράστια επέμβαση Τσέλιου στο πλασέ του Κυριακίδη.
89′ ΓΚΟΛ για τη Νίκη Βόλου που κλειδώνει την πρόκριση! Μετά από κόρνερ του Παναγιωτίδη, ο Ανδρέου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Εργοτέλη, κάνοντας το 2-0.
86′ Πιέζει ο Εργοτέλης, αλλά δεν έχει απειλήσει ακόμα την εστία της Νίκης.
80′ Γέμισμα του Μπουρσέλη, κεφαλιά πάσα του Βουτσά στον Αμνταλάχ η μπάλα πάνω απ’ την εστία.
73′ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Αμνταλάχ περνάει στην θέση του Μπουτσάκη.
72′ ΓΚΟΛ για τη Νίκη Βόλου! Ο Ροχάνο έβγαλε ωραία σέντρα και ο Βλαχομήτρος με προβολή έκανε το 1-0.
69′ Κίτρινη κάρτα στον Ποζατζίδη.
63′ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μπουρσέλης στην θέση του Σερβιλάκη.
63′ Μεγάλη επέμβαση από τον Τσέλιο. Ο Ροχάνο “έκοψε” στον Κάσσο, αυτός ανενόχλητος πλάσαρε και ο νεαρός τερματοφύλακας του Εργοτέλη έδιωξε σε κόρνερ.
62′ Κίτρινη κάρτα στον Πεϊο.
55′ Χωρίς κάτι το σημαντικό στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι τώρα, ωστόσο ο ρυθμός είναι αρκετά καλός.
Ο Εργοτέλης έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Ντουμάνη να περνάει στην θέση του Κατσούρι. Σε αλλαγή προχώρησε και η Νίκη με τον Τσιμπούκα να μπαίνει στην θέση του Γκαρσία.
46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο!
Ημίχρονο στον Βόλο. Νίκη Βόλου – Εργοτέλης 0-0
38′ Ο Γκαρσία έδωσε στον Τσουκαλά, αυτός μέσα στην περιοχή σούταρε με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.
28′ Καλή στιγμή για τη Νίκη Βόλου. Ο Κάσσος από καλή θέση σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε πάνω από την εστία του Εργοτέλη.
26′ Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Τζοβάρα να αποχωρεί με ενοχλήσεις δίνοντας την θέση του στον Μπόσιο.
17′ Δοκάρι για τον Εργοτέλη! Ο Κόατενγκ με μια ατομική ενέργεια έφτασε στο ύψος της περιοχής, σύγκλινε, δοκίμασε το σουτ δίνοντας ύψος στην μπάλα η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
14′ Μακρινό σουτ απ’ τον Τζοβάρα η μπάλα φεύγει πολλά μέτρα εκτός.
11′ Κίτρινη στον Κυριακίδη για φάουλ πάνω στον Κόατενγκ.
3′ Σέντρα απ’ τον Τζοβάρα, ο Κάσσος πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά αναγκάζει τον Τσέλιο να επέμβει και να απομακρύνει την μπάλα.
1′ Ξεκίνησε το παιχνίδι
Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μελτζανίδης την Ημαθίας με βοηθούς τους Χριστοδούλου (Ημαθίας) και Βρούζο (Πιερίας).
Νίκη Βόλου: Μπάχιτς, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τζοβάρας(λ.τ. 26′ Μπόσιο, Τσουκαλάς, Λόπες Γκαρσία, Παναγιωτίδης, Βλαχομήτρος, Γρομητσάρης, Κάσσος, Ροχάνο
Αναπληρωματικοί: Τζιώρας, Μέτσε, Κυρίτσης, Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Μπάλλας, Aλτιτζής, Μπόσιο
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Κατσούρρι, Σερβιλάκης, Μίκο, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Ποζατζίδης, Κόατενγκ, Κωστανάσιος
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζελέπης, Σαρρής, Μπουρσέλης, Ντουμάνης, Νεράλ, Μουσταφά, Γιουσέφ, Φαράγκ και Χοσάμ
Οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με τον Νίκο Μπαδήμα σε ένα ακόμα ματς να μην υπολογίζει τον στρατευμένο Κοκκίνη καθώς επίσης και τους τραυματίες Πατρινό, Abdulahi, Tyrone, Αλεξάκη, Κουτάντο και Θεοδωράκη.
Ο Εργοτέλης ο οποίος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην 3η φάση της διοργάνωσης επικράτησε εύκολα εκτός έδρας του ΠΑΟ Ρουφ «σφραγίζοντας» την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ πλέον το έργο του είναι σαφώς δυσκολότερο καθώς δοκιμάζεται στο Βόλο κόντρα στην τοπική Νίκη!