ΠΣΑΠ: «Ελπίζουμε την πρωτοβουλία του ΟΦΗ να αγκαλιάσουν και οι άλλες ομάδες»

Ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωση του στηρίζει την πρόταση του ΟΦΗ για οικονομική ενίσχυση των παικτών της Super League 2 και της Football League.

Ο ΟΦΗ έστειλε επιστολή στις υπόλοιπες ομάδες της Super League, προτείνοντας τους να δοθεί ένα ποσοστό από τις 333 χιλιάδες που θα πάρει η κάθε ομάδα από την UEFA στους παίκτες της SL2 και της Football League.

Η πρόταση των Κριτηκών αναφέρει πως το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στον ΠΣΑΠ, ο οποίος ως εγγυητής της πρωτοβουλίας θα αναλάβει να το μοιράσει στα μέλη του.

Ο ΠΣΑΠ με δημόσια τοποθέτηση του «χαιρέτισε» την συγκεκριμένη πρόταση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Σύνδεσμός μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ομάδας, που αποδεικνύει έμπρακτα πως η αλληλεγγύη μπορεί να θριαμβεύσει, ακόμη και στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Ελπίζουμε την πρωτοβουλία του ΟΦΗ να αγκαλιάσουν και οι άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και να γίνει αποδεκτή, καθώς μία τέτοια σημαντική βοήθεια προς τους συναδέλφους μας θα θυμίσει σε όλους μας τις αξίες όπου θα πρέπει να προάγονται μέσω του αθλητισμού».