Ο Άρης Ρεθύμνου δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα!

Με επιστολή της προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η ομάδα του Άρη Ρεθύμνου έκανε γνωστό πως δεν θα συμμετάσχει στη συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, το πρωί της Τετάρτης (3/3) απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο δηλώνει πως δεν θα συμμετάσχει στη συνέχιση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας, επιφυλασσόμενο για κάθε νομική ενέργεια που θα του επιτρέψει να διαφυλάξει τα συμφέροντα του σωματείου.

Όπως τονίζουν στον Άρη, πρόκειται για μία συλλογική απόφαση και όχι διοικητική. Ο Άρης Ρεθύμνου, δεν θα συμμετέχει στη συνέχιση του πρωταθλήματος, όμως ανάλογα από τις εξελίξεις και το εάν τελικά διεξαχθεί ή όχι το πρωτάθλημα, θα κινηθεί νομικά, προκειμένου να προσβάλλει την όποια απόφαση υποβιβασμού, πόσο μάλλον, εάν τελικά το πρωτάθλημα δεν διεξαχθεί.

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Grandsport.gr ο πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Βαρούχας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η απόφαση πάρθηκε για υγειονομικούς λόγους.