Μέσα ο Γενιτσαρίδης, παραμένουν εκτός Μωραΐτης-Χανιωτάκης

Με τον Μάνο Γενιτσαρίδη να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, εν αντιθέσει με τον Γιώργο Χανιωτάκη και τον Βαγγέλη Μωραΐτη, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αλμυρού για το Ηρακλειώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Γιούχτα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Κώστα Κιάσσου, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Παλαιόχωρας με 6-0 την περασμένη Κυριακή (25/10) έχει στρέψει πλέον τη προσοχή της στο δύσκολο και πάλι εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Γιούχτα, μία «γνώριμη» ομάδα, ιδιαίτερα ποιοτική.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γαζίου, σήμερα προπονήθηκαν κανονικά, με τον Κώστα Κιάσσο να βλέπει τον Μάνο Γενιτσαρίδη να ακολουθεί κανονικά την προπόνηση, σε αντίθεση με τους Γιώργο Χανιωτάκη-Βαγγέλη Μωραΐτη, που δείχνουν να αντιμετωπίζουν ακόμα πρόβλημα τραυματισμού και δύσκολα θα βρίσονται στη διάθεση του προπονητή τους.

Η προετοιμασία του Αλμυρού θα συνεχιστεί με προπονήσεις που θα γίνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (31/10), παραμονές του αγώνα με την ομάδα των Αρχανών.

Ανακοίνωσε δύο χορηγούς η διοίκηση του Αλμυρού

Τη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με τις εταιρείες «Θέρμανση Κλιματισμός Στρατήγης Μανώλης» και «Μαρκογιαννάκης Energal Doral» ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο τοπικές εταιρείες εντάχθηκαν στο χορηγικό πρόγραμμα του Αλμυρού, με την διοίκηση του συλλόγου να ευχαριστεί τους κ.κ. Στρατήγη Μανώλη και Μαρκογιαννάκη Γιάννη για την ευγενική τους χορηγία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P