Νίκη συμπερασμάτων για την Τύλισο!

Τη νίκη με 3-2 κατάφερε να πάρει η Τύλισος κόντρα στον Αετό Ανωγείων σε ένα δυνατό “τεστ” για τις δύο ομάδες λίγες ημέρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος.

Μιχάλης Ζουραράκης και Χρήστος Καλομοίρης, είχαν την ευκαιρία να δουν για μια τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές τους σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται πριν τα επίσημα παιχνίδια.

Για τον Αετό το παιχνίδι ήταν μια δυνατή… προπόνηση, αφού απουσίαζαν βασικοί ποδοσφαιριστές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ και για την Τύλισο ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα.

Η Τύλισος που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, χάρη στα γκολ των Μανιουδή και Κεφάκη, ωστόσο ο Αετός δεν το έβαλε κάτω και με δύο γκολ του Κεφαλογιάννη έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το γκολ που έκρινε το νικητή του φιλικού πέτυχε ο Βερερουδάκης, ο οποίος έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τύλισος: Τσαχάκης, Παπάζογλου, Ευρυπίδου, Τζανής, Κίκας, Μαματζάκης, Μανιαδάκης, Ταβουλαρέας, Μανιούδης, Κεφάκης, Βαγγέλι.

Έπαιξαν και οι: Σκουλάς, Βερερουδάκης, Λυγεράκης.

Αετός Ανωγείων: Μπαγκέρης,  Ξυλούρης Μ., Σαλούστρος, Ξυλούρης Δ., Ανδρικάκης, Χαλκιαδάκης, Βιτώρος, Κεφαλογιάννης, Μέμμος, Δραμουντάνης, Κονιός Γ.

Έπαιξε και ο: Καπετανάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P