Μ. Σερλιδάκης: «Είχα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι»

Ο αρχηγός του Μαραθώνα, Μιχάλης Σερλιδάκης, αναφέρθηκε στα δύο «χρυσά» τέρματα που πέτυχε κόντρα στους Νέους Αλμυρού και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-3.

Τον «λύτρωσε» ο αρχηγός του

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, στάθηκε στη νίκη, αναφέροντας το πόσο σημαντική ήταν, ενώ τόνισε πως όταν πέτυχε τα γκολ, τα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν εκείνη τη στιγμή, είχε πολλά χρόνια να τα νιώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Μαραθώνα: «Ήταν σημαντική νίκη, γιατί έχουμε σκοπό να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν είναι στόχος μας το πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να τα πάμε όσο πιο καλά μπορούμε.

Τα συναισθήματα όταν πέτυχα το γκολ ήταν ευχάριστα, ένιωσα κάτι που είχα να νιώσω πολλά χρόνια, χάρηκα πολύ που έδωσα τη νίκη στην ομάδα μου.

Ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα να πάει στη Β2 ΕΠΣΗ, η ομάδα δεν γινόταν να παίξει Α1 και πήγαμε στην Β. Είναι μια καινούργια αρχή, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι από το χωριό και μπορούμε πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι, να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι χωριανοί στην ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P