Άτυ«Χ»ος ο Πόρος!

Ο Πόρος έχοντας δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο, προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να μοιραστεί τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Άρη Σούδας (1-1).

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση.

Από το 15’ και μετά ο Άρης Σούδας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, εκμεταλλευόμενος άρδήν τις αναγκαστικές αλλαγές του Πόρου. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αφού ο Πολυχρονάκης τραυματίστηκε στο 23’ με τον Τσουκαλά να μπαίνει στην θέση του, ωστόσο και ο δεύτερος βγήκε στο 34’, αφού τραυματίστηκε σε μια μονομαχία.

Για τους φιλοξενούμενους όλα κυλούσαν ομαλά, δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Μποτωνάκη, Τσίγκα και Ροκάκη, ωστόσο ο Μήτρου και το δοκάρι στέρησαν το γκολ για την ομάδα της Σούδας.

Στην επανάληψη ο Πόρος μπήκε  συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, στο 48 όταν ο Καστελλιανάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βροντάκη και με προβολή σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη πήρε ψυχολογία μετά το γκολ και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 54’ με τον Τσαρούχα να πιάνει το γυριστό μέσα στην περιοχή,  όμως ο Βροντάκης έδιωξε με τα πόδια.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη Σούδας, ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Μποτονάκης έσκαψε την μπάλα και ο Παπαθανασίου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μήτρου.

Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε «ροντέο» με τις δύο ομάδες να βγαίνουν μπροστά και να ψάχνουν το γκολ χάνοντας ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα Πόρος και Άρης Σούδας να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πόρος:  Μήτρου, Φραγκιαδάκης, Πλαϊτάκης, Δουλγεράκης, Πολυχρονάκης(λ.τ.23’ Τσουκαλάς΄- 34’ Σκουλάς), Πήλιος, Σταυρακάκης, Πατσαρούχας, Καστελλιανάκης, Τσακάνι (63′ Τριανταφυλλίδης).

Άρης Σούδας: Βροντάκης, Νικολακάκης, Λιονάκης, Στεφανίδης, Βουρβαχάκης, Κυτράκης, Τσιμπρικίδης, Ροκάκης, Παπαθανασίου, Μποτωνάκης, Τσίγκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P