Πρόθεση συμμετοχής στην Α1 ΕΠΣΗ από τον Μοχό

Την πρόθεση τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ εξέφρασαν οι ιθύνοντες του Μοχού με αίτημα που έστειλαν στα γραφεία της Ένωσης. 

Το… συγκρότημα του Γιώργου Ποντίκαλη κατέθεσε αίτημα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ τη νέα αγωνιστική χρονιά και πλέον άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις.

Πάντως στον Μοχό είτε αγωνιστούν στην Α1 ΕΠΣΗ, είτε στην Α2 όπου και βρίσκονται δεν θα αλλάξει το πλάνο τους, με τον Στέλιο Λαδουκάκη να αναζητά δύο ακόμα σίγουρες μεταγραφές για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε πρόθεση συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ έχουν εκφράσει ήδη, Λίντο, Αετός Ανωγείων και Ασίτες.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...