Ανανέωσε ο Μπουμπάρης, επέστρεψε ο Μαχαιριανάκης

Στον Εργοτέλη θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Λεωνίδας Μπουμπάρης, ενώ στην ομάδα που ανδρώθηκε επέστρεψε και ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης.

Με δύο σημαντικές κινήσεις συνεχίζεται το «χτίσιμο» της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη για τη νέα αγωνιστική χρονιά, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο ο Λεωνίδας Μπουμπάρης, ενώ με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζεται και πάλι ο διεθνής Βαγγέλης Μαχαιριανάκης.

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης είναι 25 ετών έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται ως σέντερ. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά γύρισε στον Εργοτέλη μετά από πέντε χρόνια και θητεία σε Δειλινό, ΒΑΟΛ Χίου και ΟΦΗ.

Ο Βαγγέλης Μαχαιριανάκης είναι 22 ετών έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Είναι γέννημα θρέμμα του Εργοτέλη καθώς ξεκίνησε από την Ακαδημία του Συλλόγου φτάνοντας μέχρι τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες. Την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής με την Ευκαρπία, ενώ πριν ήταν για δυο χρόνια παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...