ΤΥΛΙΣΟΣ

Μ. Μπλεμένος: «Η Τύλισος είναι μία ομάδα πολύ δεμένη»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μ. Μπλεμένος: «Η Τύλισος είναι μία ομάδα πολύ δεμένη»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τυλίσου, ο Μαρίνος Μπλεμένος, μίλησε στο grandsport.gr για την μεταγραφή του στην ομάδα της Τυλίσου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους «νεοφώτιστους», τονίζοντας μάλιστα πως από την πρώτη στιγμή τον έκαναν να νιώσει σαν να ήταν χρόνια στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 21χρονου ποδοσφαιριστή: «Η Τυλισος είναι μια πολύ δεμένη ομάδα και επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα. Πρόεδρος, προπονητής και παίκτες με υποδέχθηκαν θερμά από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουν στην ομάδα χρόνια. Χαίρομαι πολύ για αυτό και τους ευχαριστώ. Εύχομαι να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΤΥΛΙΣΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα