Ν. Κοζάκης: «Ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους ο Αλμυρός»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αλμυρού παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Νίκος Κοζάκης ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Κρήτη, στους λόγους που επέλεξε τον Αλμυρό και άλλα πολλά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με αρκετές παραστάσεις σε πρωταθλήματα παραπάνω κατηγορίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας από την διοίκηση του Αλμυρού και στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του Γαζίου έχει στόχους πρωταγωνιστικούς για τη νέα χρονιά, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με τους νέους του συμπαίκτες.

Παράλληλα ο ίδιος έκανε τον δικό του απολογισμό για τις ομάδες της Κρήτης, ενώ κλείνοντας έστειλε το μήνυμα στον κόσμο του Αλμυρού.

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του με τη φανέλα του Αλμυρού: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στην οικογένεια του Αλμυρού. Γνωρίζω από την περυσινή πορεία της ομάδας ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο και σοβαρό σωματείο με πρωταγωνιστικούς στόχους”

Τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα του Αλμυρού:Η στενή μου σχέση με παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και οι φιλοδοξίες και το πλάνο που μου παρουσίασε η διοίκηση συνέβαλαν στο Να δεχτώ την πρόταση της ομάδας”.

Για τους στόχους του με την ομάδα του Αλμυρού: “Θέλω και εγώ η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, να συμβάλλω και εγώ από την μεριά μου σε αυτό δίνοντας το 100% σε κάθε παιχνίδι. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους να δείξω μέσω της ομάδας τις πραγματικές μου δυνατότητες και τι μπορώ να πετύχω μέσα στο γήπεδο”.

Για τις ομάδες της Κρήτης και το νέο πρωτάθλημα:Τις ομάδες της Κρήτης τις γνωρίζω λόγω της χρόνιας που είχα με τον Πανακρωτηριακό στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Πρόκειται για καλές ομάδες με πολύ καλά ροστερ, με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, οπότε σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και ακόμα μεγαλύτερος εάν στον όμιλο μετέχουν και ομάδες της Αθήνας”.

Κλείνοντας για τον κόσμο της ομάδας έστειλε το μήνυμα: “Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας να είναι σίγουροι ότι και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P