Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο ΠΑΝΟΜ!

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο ΠΑΝΟΜ!

Ο Γιάννης Κουλούρας όπως είχε γνωστό παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας των Μαλίων και τη νέα σεζόν, μετά την τεράστια περσινή του παρουσία και παραμονή της Νεάπολης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!

Έτσι σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟΜ είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους και να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν!

Μάλιστα στις δηλώσεις τους οι Μηνάς Φράγκος, Γιάννης Κουλούρας και Γιάννης Κρητικός αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, όπου είναι φυσικά να πρωταγωνιστήσει όπως ανέφεραν!

Μάλιστα στην προπόνηση βρέθηκε και ο Γιώργος Καπετανάκης ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα των Μαλίων και θα αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κουλούρα με τον οποίο συνεργάστηκε και πέρσι στην Νεάπολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ