Φ. Χαλκιαδάκης: «Να δημιουργήσουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Δαμάστας παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Φάνης Χαλκιαδάκης!

Ο ικανός τεχνικός εξήγησε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αναλάβει έπαιξε η πορεία της Δαμάστας τα τελευταία χρόνια αλλά και η φιλία του με τον πρόεδρο Γιώργο Πολυχρονάκη.

Παράλληλα εξήγησε πως στόχος είναι σε πρώτη φάση η δημιουργία ενός καλού ρόστερ, καθώς έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα μπορέσουν να θέσουν και τους αγωνιστικούς στόχους της Δαμάστας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ανέφερε: «Σημαντικό ρόλο για να πω το ναι είναι ότι η Δαμάστα είναι ένα μεγάλο όνομα με την πορεία που έχει διαγράψει στο τοπικό και τη Γ Εθνική την περσινή χρονιά, αλλά επίσης και η προσωπική σχέση και φιλία που έχω με τον πρόεδρο Γιώργο Πολυχρονάκη.

Για αγωνιστικούς στόχους δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα καθώς πρωταρχικός στόχος είναι να φτιάξουμε ένα αγωνιστικό στόχο, καθώς έχουμε μείνει πίσω αρκετά και έχουμε αργήσει να ξεκινήσουμε, ενώ έχουν αποχωρήσει και αρκετοί ποδοσφαιριστές! Εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ και στη συνέχεια θα μπορούμε να θέσουμε και τους αγωνιστικούς στόχους!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...