Ανησυχία για τρεις στον Γιούχτα!

Μπορεί ο Γιούχτας να έκανε τρομερό ξεκίνημα κερδίζοντας τον ΑΟΑΝ με 4-1, ωστόσο ο Άγγελος Κασσωτάκης έχει στο μυαλό του στους τρεις ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα Ψαρράς, Κασσωτάκης και Παχάκης αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση βάζοντας έτσι “πονοκέφαλο” στον τεχνικό των “πρασίνων” για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο Ψαρράς χτύπησε στο ισχίο κατά την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Κασσωτάκης δέχτηκε χτύπημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει. Τέλος ο Παχάκης ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά από χτύπημα.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα εξεταστούν τη Δευτέρα για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης με τον έμπειρο τεχνικό να περιμένει τα καλύτερα νέα, αφού μιλάμε για ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί μέσα στην χρονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...