Μεγάλες μεταγραφές με Π. Καλογεράκη και Ν. Νικηταρά οι Νέοι Ηροδότου

Σε δύο πολύ σπουδαίες προσθήκες προχώρησαν οι Νέοι Ηροδότου, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Καλογεράκη και Νίκο Νικηταρά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα την ποιότητα στο υπάρχον ρόστερ του Μιχάλη Δεληγιάννη, ο οποίος μάλιστα μπορεί να τους υπολογίζει και στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Μοχό.

Ο Νίκος Νικηταράς τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μινωικής, ως επιθετικός, ενώ ο Καλογεράκης αποχώρησε στις αρχές της εβδομάδας από την Βόνη.

Μάλιστα οι δύο μεταγραφές είναι επιτυχία του προέδρου της ομάδας Παναγιώτη Μουρτζάκη, αφού ο Νικηταράς είναι γαμπρός του, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει παντρευτεί την κόρη του, ενώ ο Καλογεράκης είναι στενός φίλος με τον έμπειρο παράγοντα.

Μάλιστα η γενικός αρχηγός της ομάδας Μαντώ Τζανή καλωσόρισε τους δύο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια των Νέων Ηροδότου, λέγοντας: “Είναι μεγάλη μας χαρά που ξεκινάμε την συνεργασία με δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Τον Παναγιώτη Καλογεράκη και τον Νίκο Νικηταρά. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους τα νέα παιδιά και φυσικά την ομάδα. Το. Δ.Σ. της ομάδας εύχονται στους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P