Για την αναμέτρηση με τον Ρούβα μίλησε στο GRANDSPORT ο προπονητής του ΠΟΑ Β’ Βασίλης Κασσαπάκης, έπειτα από την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Ο έμπειρος τεχνικός, στάθηκε τόσο στην εικόνα του παιχνιδιού, όσο και σε αυτή της ομάδας του και στην προσπάθεια που κατέβαλε για να επιστρέψει το παιχνίδι, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του για την εμφάνιση της ομάδας του και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κασσαπάκη: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Είχαμε την κατοχή και τη διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο.
Ο αντίπαλος αποφάσισε να πάει σε πιο άμεσο ποδόσφαιρο, το κατάφερε και πήρε προβάδισμα με 2-0. Εμείς προσπαθήσαμε, καταφέραμε να κάνουμε το 2-2, όμως από ένα δικό μας λάθος ο Ρούβας πήρε τελικά το παιχνίδι.
Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παρά το γεγονός πως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όμως στο τέλος ένα δικό μας λάθος μας κόστισε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ρούβα».




































































