Τα συγχαρητήριά του στον ΟΦΗ για τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη στο Βουκουρέστι εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Ηρακλείου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους 600 φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας.
Ο Σύνδεσμος στάθηκε στη σημασία της ιστορικής επιτυχίας των «ασπρόμαυρων», τονίζοντας πως ο ΟΦΗ συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την Κρήτη και την επαρχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παράλληλα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Ατρόμητο, καλώντας τον κόσμο να δώσει μαζικό και δυναμικό «παρών», προκειμένου να στηρίξει την ομάδα και να τη βοηθήσει να φτάσει σε ακόμη μία νίκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με μεγάλη υπερηφάνεια ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην ΟΜΙΛΑΡΑ μας για αυτή τη μεγάλη και ιστορική ευρωπαϊκή νίκη στο Βουκουρέστι, η οποία παράλληλα μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου απέδειξε ακόμα μία φορά γιατί είναι ο πανάξιος πρεσβευτής της ΚΡΗΤΗΣ και ολόκληρης της επαρχίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, αδιαμφισβήτητα!
Ιδιαίτερη μνεία, όμως, αξίζει στους 600 ΟΦΗΤΖΗΔΕΣ που δεν αφήσαμε ούτε στο Βουκουρέστι τον ΟΦΗ μόνο του! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑΡΕΣ!
Τέλος, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ την Κυριακή στο Παγκρήτιο για μαζική και δυναμική παρουσία, ώστε να χειροκροτήσουμε, να φωνάξουμε και να πάρουμε τη νίκη! 
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!».




































































