Με τον Θανάση Ανδρούτσο του ΟΦΗ και τον Ηλία Κουτσουπιά στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοινώθηκαν οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της League A του Nations League.
Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ βρίσκεται για ακόμη μία φορά στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του στα πλάνα της Εθνικής ομάδας.
Ξεχωριστή είναι η στιγμή και για τον Ηλία Κουτσουπιά, με τον ηρακλειώτη μέσο της Άντερλεχτ ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, ενώ στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιστρέφει και ο Τάσος Μπακασέτας.
Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει αρχικά την Ολλανδία στο Άμστερνταμ στις 13 Νοεμβρίου (21:45), ενώ στις 16 Νοεμβρίου (21:45) θα υποδεχθεί τη Σερβία στον Βόλο, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στη League A του Nations League.
Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας:
Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης.
Αμυντικοί: Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Σάλιακας, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας.
Μέσοι: Ανδρούτσος, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Κουτσουπιάς, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κυζιρίδης.
Επιθετικοί: Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας, Τεττέη, Κωστούλας.




























































