Όμορφες στιγμές έζησε ο Μιχάλης Μπούσης μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη του ΟΦΗ επί της Χάποελ Μπερ Σεβά στο Βουκουρέστι, με τους φίλους των «ασπρόμαυρων» να αποθεώνουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, που ταξίδεψε στη Ρουμανία για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο «Stadionul Rapid Giulești», με το γνωστό σύνθημα «Είναι τρελός ο πρόεδρος» να ακούγεται μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Η σπουδαία επικράτηση δημιούργησε ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, με τον κόσμο να γιορτάζει μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τον Χρήστο Κόντη και τον Μιχάλη Μπούση μία ακόμη μεγάλη στιγμή στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου.
Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά και για τον πρόεδρο της κρητικής ομάδας, που είδε τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη και τους φιλάθλους να του εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο την αγάπη τους.




































































