ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Γ. Χανιωτάκης: «Να βοηθήσουμε όλοι ώστε ο Εργοτέλης να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Γ. Χανιωτάκης: «Να βοηθήσουμε όλοι ώστε ο Εργοτέλης να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την ιδιαίτερη χαρά του για την επιστροφή του στον Εργοτέλη εξέφρασε ο Γιώργος Χανιωτάκης, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», ενισχύοντας την ομάδα στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 31χρονος γκολκίπερ επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον, έχοντας συνδέσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή με τον Εργοτέλη από νεαρή ηλικία. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, στάθηκε στην ανάγκη να βοηθήσουν όλοι στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ιστορικού σωματείου, με στόχο να επιστρέψει στο επίπεδο που του αρμόζει.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα του Εργοτελη. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον που θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να επανέλθει σύντομα εκεί που του αρμόζει.»

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα