SUPER LEAGUE 1

Conference League: Για το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Τα πλάνα του Νίστρουπ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Conference League: Για το «3 στα 3» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Τα πλάνα του Νίστρουπ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την εξαιρετική του πορεία στο Conference League θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (5/11) την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της League Phase, με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, μετρώντας δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια και θέλουν να κάνουν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Παράλληλα, ένα νέο τρίποντο θα ενισχύσει τις πιθανότητές τους για μία θέση στην πρώτη οκτάδα, που οδηγεί απευθείας στη φάση των «16».

Απέναντί τους θα βρεθεί η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, μία ομάδα που είχε αντιμετωπίσει και αποκλείσει ο ΟΦΗ τον περασμένο Αύγουστο στα playoffs του Europa League. Ωστόσο, από τότε οι Βούλγαροι έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, έχοντας γνωρίσει μόλις μία ήττα στη League Phase, από τη Μονακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάκομπ Νίστρουπ, στάθηκε στον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, γνωρίζοντας πως η ομάδα του θα χρειαστεί να παρουσιάσει σοβαρό και συγκεντρωμένο πρόσωπο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δανός τεχνικός εξετάζει τρεις με τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να διατηρήσει τη φρεσκάδα των ποδοσφαιριστών του, ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ινιάκι Πένια, με τον Τριαντάφυλλο Τσάπρα να διεκδικεί θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Στέφαν ντε Φράι, Ρικ φαν Ντρόνγκελεν και Γιώργο Κυριακόπουλο να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα.

Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να επιστρέψει ο Ιμράν Λούζα, έχοντας δίπλα του τον Κινγκς Κάνγκουα, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από την αναμέτρηση της Κυριακής (8/11) με τον Ηρακλή.

Στα επιθετικά άκρα, ο Βισέντε Ταμπόρδα έχει προβάδισμα για τη δεξιά πλευρά, με τον Σαντίνο Αντίνο να παραμένει αριστερά, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει πίσω από τον Σίριλ Ντέσερς, αντί του Ανδρέα Τεττέη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αξιοποιήσει την έδρα του και την καλή αγωνιστική του κατάσταση, ώστε να συνεχίσει το απόλυτο στη διοργάνωση και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στον στόχο της ευρωπαϊκής πρόκρισης.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα