ΝΕΑΠΟΛΗ

Σηκώνει μανίκια στη Νεάπολη ο Πέτρος Μαρινάκης

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Σηκώνει μανίκια στη Νεάπολη ο Πέτρος Μαρινάκης
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δουλειά πιάνει από σήμερα ο Πέτρος Μαρινάκης στη Νεάπολη, με τον έμπειρο τεχνικό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ομάδα του Λασιθίου γυρίζει σελίδα στην τεχνική της ηγεσία, με τον Πέτρο Μαρινάκη να αναλαμβάνει σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο, όπου η Νεάπολη αναζητά αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νέος προπονητής θα έχει σήμερα την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει τη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να σχηματίσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το διαθέσιμο υλικό και τις ανάγκες της ομάδας.

Άλλωστε, τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα, καθώς την Κυριακή (8/11, 15:00) ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χερσόνησο, για την 7η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Πέτρος Μαρινάκης καλείται να δουλέψει τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν επηρεάσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών, ενώ η ομάδα έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΝΕΑΠΟΛΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα