Οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος έχει δώσει ο ΠΑΝΟΜ και σε κανένα δεν έχει παραβιαστεί η εστία του πριν από την ανάπαυλα. Οι Μαλιώτες μετρούν οκτώ γκολ υπέρ και κανένα κατά στα πρώτα ημίχρονα, διατηρώντας αυτή την επίδοση και στον Ζαρό.
Εκεί, η ομάδα του Βασίλη Πλουσή προηγήθηκε με τον Χριστοφοράκη και πήγε στα αποδυτήρια με το 0-1. Είχε μάλιστα τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα, με τον προπονητή της να επισημαίνει μετά το τέλος πως ο ΠΑΝΟΜ έπρεπε να έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος.
Η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ο Ζαρός ανέτρεψε το σκορ στην επανάληψη και χρειάστηκε η εκτέλεση φάουλ του Διαμαντάκη στις καθυστερήσεις για να πάρουν οι φιλοξενούμενοι τον βαθμό με το τελικό 2-2.
Τα δύο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΝΟΜ σε αυτή την αναμέτρηση ανέβασαν το φετινό παθητικό του στα τέσσερα. Όλα έχουν σημειωθεί μετά την ανάπαυλα, καθώς στα πρώτα 45λεπτα των οκτώ αγώνων του έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
Η διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα φάνηκε έντονα στον Ζαρό, όπου ο Πλουσής αναγνώρισε ότι η ομάδα του δεν επέστρεψε από τα αποδυτήρια όπως θα έπρεπε.
Ο ΠΑΝΟΜ διατήρησε, πάντως, ένα στοιχείο που τον συνοδεύει από την πρεμιέρα: κανένας αντίπαλος δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να του σκοράρει στο πρώτο μέρος.








































































