
Το σίριαλ γύρω από τη σύσταση της «ΠΑΕ Ηρόδοτος» συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Παπαδάκης, «απέσυρε» το ενδιαφέρον του και μάλιστα μέσω…sms.
Τη Δευτέρα υπήρξε κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Αντώνη Παπαδάκη με τους ανθρώπους της ομάδας της Αλικαρνασσού, ενώ στη συνέχεια είχε προγραμματιστεί εκ νέου συνάντηση μεταξύ όλων των αρμοδίων και φυσικά του πρώην ισχυρού άνδρα της Δαμάστας, ωστόσο το…ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς ακυρώθηκε μέσω…μηνύματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αντώνης Παπαδάκης, ενώ στην συνάντηση φαίνεται να είχε έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ηροδότου, φαίνεται να απέσυρε το ενδιαφέρον του και πλέον ο Ηρόδοτος θα αναγκαστεί να στραφεί σε…άλλες λύσεις, ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό τα χρονιά περιθώρια, «στενεύουν».
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς μετά τις εξελίξεις σχετικά με την απόσυρση του ενδιαφέροντος από πλευράς Παπαδάκη, οι άνθρωποι του Ηρόδοτου θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις, ενώ φαίνεται τουλάχιστον στη δεδομένη χρονική στιγμή να υπάρχει…plan b.
Πλέον κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη γύρω από το μέλλον του Ηροδότου, ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση Παπαδάκης-Ηρόδοτος τελειώνει και αυτή τη φορά…οριστικά!