ΜΟΧΟΣ

Α. Μαυρογιαννάκης: «Είχαμε υπεροχή στο παιχνίδι»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Α. Μαυρογιαννάκης: «Είχαμε υπεροχή στο παιχνίδι»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στην εικόνα του Μοχού και στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Άρης Μαυρογιαννάκης, μετά την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στον Αετό Ανωγείων, για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής του Μοχού αναφέρθηκε στο καλό ξεκίνημα της ομάδας του, αλλά και στη νευρικότητα που παρουσιάστηκε μετά την ισοφάριση. Παράλληλα, τόνισε πως το σύνολό του είχε την υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να αντιδράσει μετά το 1-2, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με λίγο περισσότερο χρόνο θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και στη νίκη.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς, καθώς καταφέραμε να σκοράρουμε από νωρίς. Ωστόσο, μετά την ισοφάριση χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και παρουσιάσαμε νευρικότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή σε όλη τη διάρκειά του, όμως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Τουλάχιστον, καταφέραμε να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα και να φτάσουμε στην ισοφάριση.

Θεωρώ πως, αν υπήρχε λίγος χρόνος ακόμη, θα μπορούσαμε να είχαμε ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Αετό Ανωγείων και τον Κώστα Γιαννακίδη».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΜΟΧΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα