2ος όμιλος ΑΣΗΜΙ ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ

Επτά γκολ ο Μουλίτα στο εντυπωσιακό 2-10 του Ασημίου επί του Ερμή Ατσαλένιου!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Επτά γκολ ο Μουλίτα στο εντυπωσιακό 2-10 του Ασημίου επί του Ερμή Ατσαλένιου!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με επιθετικό πλουραλισμό και εξαιρετική αποτελεσματικότητα, το Ασήμι πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον Ερμή Ατσαλένιου, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και φτάνοντας σε μια ευρεία νίκη με 2-10.

Με γρήγορο ρυθμό και τρία γκολ από τα πρώτα 25 λεπτά εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερμή Ατσαλένιου και το Ασήμι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Το Ασήμι άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Χρίστοφ, ωστόσο ο Ερμής Ατσαλένιου κατάφερε να απαντήσει στο 11′, με τον Ντελάκη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Η αντίδραση των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 25ο λεπτό ο Μουλίτα βρήκε δίχτυα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο Ασήμι και διαμορφώνοντας το 1-2.

Στη συνέχεια, το συγκρότημα του Νικήτα Πατεράκη, βρήκε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Φώτη Θεργιάκη να σκοράρει στο 37ο λεπτό μετά την επιστροφή του στο Ασήμι, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3, όπου ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους της αναμέτρησης.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για το Ασήμι, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 στο 48ο λεπτό, με τον Μουλίτα να βρίσκει ξανά δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής χτύπησε εκ νέου, πετυχαίνοντας το 1-5 στο 52ο λεπτό και ολοκληρώνοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην επανάληψη. Ο Ερμής Ατσαλένιου στο 55′ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ντελάκης.

Το Ασήμι συνέχισε να δίνει διαστάσεις στη νίκη του, καθώς στο 66ο λεπτό βρήκε και έκτο τέρμα, με τον Χρίστοφ να παραβιάζει ξανά την εστία του Ερμή Ατσαλένιου, κάνοντας το 1-6.

Το… σόου ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο Μουλίτα σημείωσε τέταρτο προσωπικό γκολ στο 72′, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος πρωταγωνιστής κατέγραψε το πέμπτο του προσωπικό γκολ στο παιχνίδι.

Το Ασήμι συνέχισε να βρίσκει λύσεις στην επίθεση και στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, με τον Μουλίτα να αναλαμβάνει ξανά δράση. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σκόραρε στο 80′ και το 81′, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ και δίνοντας όλο και περισσότερες διαστάσεις νίκης στην επικράτηση της ομάδας του.

Παρ’ όλ’ αυτά, η ομάδα του Νίκου Τζοάνου βρήκε δεύτερο τέρμα με τον Μήλιο να μειώνει σε 2-10 για τους «πράσινους»

Έτσι, η ομάδα του Νικήτα Πατεράκη κατάφερε και πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό, που τον οδήγησε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β2 ΕΠΣΗ, έχοντας συλλέξει έξι βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για 2ος όμιλος και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα