Το σχόλιο του Νίκου Σουτζή για τη νέα νίκη του ΑΟΤ στην Γ’ Εθνική.
Στη σημασία της τρίτης συνεχόμενης νίκης του ΑΟ Τυμπακίου, αυτή τη φορά με 1-0 απέναντι στον Πανακρωτηριακό, στάθηκε ο Νίκος Σουτζής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.
Ο προπονητής της ομάδας της Μεσαράς αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα του ΑΟΤ, αλλά και στο διάστημα που ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, έχοντας μεταξύ άλλων και χαμένο πέναλτι. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του είχε ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και την ψυχή που έβγαλαν.
Αναλυτικά είπε: «Πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα παίρνει το τρίποντο.
Νομίζω τα πρώτα 20-25 λεπτά η ομάδα μπήκε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο, είχε την μπάλα, δημιούργησε καταστάσεις και βρήκε το γκολ. Μετά το 25′ οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο, ο αντίπαλος πήρε μέτρα και μπορούσε να βρει την ισοφάριση σε ορισμένες φάσεις, όπως το πέναλτι, που είναι τύχη και ικανότητα του τερματοφύλακά μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να δώσουμε χώρο, να κρατήσουμε την μπάλα και να βρούμε τον αντίπαλο στη μετάβαση, για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Νομίζω ότι είχαμε αρκετές φάσεις να βρούμε ένα δεύτερο γκολ, να το κλειδώσουμε.
Δεν θυμάμαι κάποια μεγάλη ευκαιρία του αντιπάλου στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κατοχή. Μία ομάδα που δικαιούταν ένα δεύτερο γκολ ήμασταν εμείς.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και την ψυχή που έβγαλαν. Από εβδομάδα μπαίνουμε σε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε Κυριακή είναι δύσκολη και νομίζω ότι τα παιδιά το έχουν καταλάβει. Εύχομαι στον Πανακρωτηριακό καλή συνέχεια».



































































