Για τη νίκη της Θερίσου με 4-2 απέναντι στον Εργοτέλη Β’, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Τίμος Σταματάκης.
Ο τεχνικός της Θερίσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, ενώ συνεχάρη τον Εργοτέλη Β’ για τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με τον Τηγανίτη, αλλά και στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Δόξα Γαλιάς και τους Snakes FC, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα για την ομάδα του είναι να συνεχίσει με νίκες.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του Εργοτέλη Β’ και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στις υποδομές.
Όσον αφορά το παιχνίδι, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ νωρίς και να πάρουμε σημαντικό προβάδισμα. Στη συνέχεια, ίσως χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας, ωστόσο βρήκαμε και τρίτο γκολ, κάναμε το 3-1 και από εκεί και πέρα τα πράγματα πήγαν όπως θέλαμε. Βγάλαμε την ποιότητα και τη δύναμή μας μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα.
Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Τηγανίτη. Φυσικά, έχουμε το βλέμμα μας και στην αναμέτρηση της Δόξας Γαλιάς με τους Snakes FC, όμως πάνω απ’ όλα κοιτάζουμε τον εαυτό μας και τη δική μας ομάδα.
Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί το Σάββατο, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι».













































