Μία σημαντική απουσία θα έχει να διαχειριστεί η Χερσόνησος στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη, για την 6η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Πρέντι Ρογκέστ αντίκρισε την τρίτη του φετινή κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο, συμπληρώνοντας το προβλεπόμενο όριο και θα αναγκαστεί να εκτίσει την ποινή του απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».
Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για την ομάδα του Λιμανιού, καθώς ο Ρογκέστ αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές, έχοντας σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της Χερσονήσου, ενώ βοηθάει σημαντικά ότι αγωνίζεται ως μικρός.
Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να βρουν τη λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα που προέκυψε, μετά το δύσκολο ξεκίνημα στη χρονιά.


































































