ΛΙΝΤΟ

Δ. Γιωργομιχελάκης: «Στόχος μας η πρώτη τριάδα και όσο πιο ψηλά γίνεται»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δ. Γιωργομιχελάκης: «Στόχος μας η πρώτη τριάδα και όσο πιο ψηλά γίνεται»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο πανηγύρισε το Λίντο, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Μυρτιάς για την 6η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, με τον Δημήτρη Γιωργομιχελάκη να στέκεται στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

Ο ποδοσφαιριστής του Λίντο τόνισε πως η νίκη θα μπορούσε να είχε έρθει πιο εύκολα, καθώς υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής χρονιάς, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα είναι η εξέλιξη της ομάδας, με βαθμολογική επιδίωξη την είσοδο στην πρώτη τριάδα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, το ξέραμε από πριν. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, κάναμε φάσεις και μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πολύ νωρίτερα. Εκεί που έφτασε το ματς, μπορούσε να είχε καταλήξει με διαφορετικό τρόπο και όχι με αυτόν που τελικά πήραμε και θέλαμε. Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και συνεχίζουμε δυναμικά.

Ο στόχος μας, πρώτα απ’ όλα, είναι η εξέλιξη και ο στόχος της σεζόν είναι να μπούμε στην τριάδα και όσο πιο πάνω γίνεται».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΛΙΝΤΟ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα