ΧΑΝΙΑ

Χανιά: Χωρίς Τούργκοτ στο ντέρμπι με τον Πλατανιά

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Χανιά: Χωρίς Τούργκοτ στο ντέρμπι με τον Πλατανιά
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στα Χανιά ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Πλατανιά, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μπλερ Τούργκοτ.

Ο επιθετικός των Χανίων, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά με πέντε γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, μένοντας εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Κυριακής (25/10, 15:00) στα Περιβόλια.

Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τους πρωτοπόρους του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο απέναντι στον Πλατανιά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Μοναχή Ελιά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, ρόντο, ασκήσεις ταχύτητας και παιχνίδια κατοχής.

Πέρα από τον Τούργκοτ, εκτός επιλογών έμειναν επίσης οι Οικονομάκης, Καπνίδης, Αδαμόπουλος, Γκιουρτζίδης και Γεωργιακάκης, με τον Νίκο Νιόπλια να ανακοινώνει αποστολή 21 ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η αποστολή των Χανίων: Καλογεράκης, Κοντογιάννης, Κεφαλάς, Κουτρουμπής, Λάμτσε, Ψαρρής, Σιάκας, Βαλεριάνος, Νάτσος, Κουτεντάκης, Παπάς, Ντεντάκης, Καρρίκι, Παπαδογιάννης, Μπουλμάγκα, Καρτάλης, Μίσκου, Βέργας, Βογιατζής, Ρόβας, Γροντής.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΧΑΝΙΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα