Μπορεί ο ΠΟΗ να γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Θέρισο, ωστόσο οι «πράσινοι» κρατούν ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο από την αναμέτρηση, συνεχίζοντας να δίνουν ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, ο μόλις 14 ετών τερματοφύλακας Μάνος Αποστολάκης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.
Η παρουσία του νεαρού ποδοσφαιριστή αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της φιλοσοφίας που ακολουθούν ο Χρήστος Μουρτζάκης και οι άνθρωποι του ΠΟΗ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη νέων παιδιών και στην απόκτηση εμπειριών μέσα από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας.
Άλλωστε, στον ΠΟΗ υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, με το σωματείο να επενδύει στο μέλλον και να προσφέρει ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα.











































