Για τη Γαλλία αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ, καθώς πριν από λίγη ώρα απογειώθηκε η πτήση που μεταφέρει τους «ασπρόμαυρους» στη Ρεν, ενόψει της μεγάλης ευρωπαϊκής αναμέτρησης της Πέμπτης (15/10, 22:00).
Η ομάδα του Χρήστου Κόντη αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», έχοντας μαζί της και αρκετούς φιλάθλους που ταξιδεύουν στη Γαλλία για να στηρίξουν την προσπάθειά της.
Το κλίμα κατά την αναχώρηση ήταν ιδιαίτερα θετικό, με τον κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και να τους εμψυχώνει ενόψει της δύσκολης αποστολής που ακολουθεί.
Ο ΟΦΗ μετρά αντίστροφα για τη δεύτερη αναμέτρησή του στη League Phase του UEFA Europa League, απέναντι σε μία δυνατή γαλλική ομάδα, με στόχο να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται πλέον καθ’ οδόν για τη Ρεν, όπου τους περιμένει ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.




































































