Αφίξεις στον Αλμυρό, στο Ηράκλειο δύο ακόμα Αργεντίνοι

Κινούμενοι κάτω από άκρα μυστικότητα, οι άνθρωποι του Αλμυρού, έφεραν στο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιουλίου, δύο ακόμα Αργεντίνους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας από αύριο, Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Δύο ακόμα Αργεντίνους, έφερε ο Αλμυρός, με τα ονόματά τους μέχρι στιγμής να μην έχουν γίνει γνωστά, καθώς απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις τους στον Αλμυρό, ενώ ήδη βρίσκονται στο Ηράκλειο και την Δευτέρα 2 Αυγούστου, θα προπονηθούν κανονικά με τη νέα τους ομάδας.

Όπως υποστηρίζουν στον Αλμυρό, είναι ένας επιθετικός και ένας αμυντικός μέσος, ηλικίας 29 και 23 ετών, έχοντας και οι δύο καταγωγή από την Αργεντινή.

Υπενθυμίζουμε, ο Αλμυρός έχει ιδιαίτερη… προτίμηση στην Αργεντινή και λόγω της παρουσίας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μαυράκης, ενώ πέραν αυτών των δύο, στον Αλμυρό συνεχίζουν και οι Ματίας Τσαμάρες – Λεόν Πιερτζιάκομι, οι οποίοι επίσης κατάγονται από την Αργεντινή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P