SUPER LEAGUE 2

Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε αναλυτή του Πανσερραϊκού από τη ΔΕΑΒ!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε αναλυτή του Πανσερραϊκού από τη ΔΕΑΒ!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Διοικητικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ επέβαλε η ΔΕΑΒ σε διαπιστευμένο αναλυτή του Πανσερραϊκού, για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2026, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως προκύπτει από την έκθεση του παρατηρητή της ΔΕΑΒ, ο συγκεκριμένος αναλυτής, ο οποίος βρισκόταν διαπιστευμένος στον πάγκο των φιλοξενούμενων, απευθυνόταν προς τους φιλάθλους του Πανθρακικού με βωμολοχίες και άσεμνες χειρονομίες, προκαλώντας ένταση.

Η Επιτροπή έκρινε πως η συμπεριφορά του είχε σκοπό να προκαλέσει επεισόδια και, με την υπ’ αριθμόν 51/2026 απόφασή της, επέβαλε το χρηματικό πρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Η απόφαση βασίστηκε στις διατάξεις του άρθρου 1 του νόμου 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του νόμου 5224/2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:
«Αφού έλαβε υπόψη της την Έκθεση του Παρατηρητή της ΔΕΑΒ, από την οποία προκύπτει ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ ΠΑΕ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΕ, στις 03/10/2026, στο Δ.Α.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, περιόδου 2026/2027, ταυτοποιημένο φυσικό πρόσωπο, διαπιστευμένο ως αναλυτής ομάδας στον πάγκο των φιλοξενουμένων, εστρέφετο προς το μέρος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με βωμολοχίες, καθώς και με άσεμνες χειρονομίες, με εμφανή σκοπό να τους προκαλέσει, με την δημιουργία διαρκούς έντασης, σε πρόκληση επεισοδίων,
επέβαλε, με την υπ’ αριθμό 51/2026 Απόφασή της, σε βάρος τούτου, διοικητικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ(10.000€).
Εφαρμογή άρθρου 1 ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025.»

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για SUPER LEAGUE 2 στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα