ΟΦΑΜ

Π. Κορδονούρης: «Ένιωσα από την πρώτη στιγμή οικογένεια στον ΟΦΑΜ, πάντα θα είμαι δίπλα τους»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Π. Κορδονούρης: «Ένιωσα από την πρώτη στιγμή οικογένεια στον ΟΦΑΜ, πάντα θα είμαι δίπλα τους»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αποχαιρέτησε τον ΟΦΑΜ ο Παναγιώτης Κορδονούρης, μετά την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μαλεβιζίου, έπειτα από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας.

Ο έμπειρος τεχνικός, που συνέδεσε την παρουσία του στον σύλλογο με την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, ευχαρίστησε προσωπικά τους ανθρώπους της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας να ανατρέψει τη δύσκολη αγωνιστική κατάσταση, τονίζοντας πως οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήθηκαν είναι πάνω από το ποδόσφαιρο και πως θα παραμείνει στη διάθεση του ΟΦΑΜ για οτιδήποτε χρειαστεί.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Νομίζω ότι, όπως είπαν και τα παιδιά της διοίκησης, μόνο θετικά μπορούμε να έχουμε από αυτή τη συνεργασία εδώ και ενάμιση χρόνο. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή οικογένεια εκεί.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους εκεί που ήμασταν οικογένεια. Τον Γιώργο Αεράκη, τον Δημήτρη Ρεπανά, τον Κώστα Πρινιωτάκη, τον Γιάννη Λαδουκάκη, τον Νίκο Άσπρη. Όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν.

Όλους τους ποδοσφαιριστές, να τους ευχαριστήσω για αυτό το διάστημα που ήμουν στην οικογένεια του ΟΦΑΜ. Να ευχηθώ καλή πορεία στα παιδιά, με υγεία πάνω απ’ όλα, και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καθημερινή δουλειά και τη διόρθωση να πετύχουν τους στόχους τους και να αρχίσουν να βγάζουν την ικανότητα και την ποιότητά τους, γιατί έχουν.

Αυτό δεν ξεχνιέται και θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν τους δω να τα καταφέρνουν στο τέλος της σεζόν.

Δεν έχω κανένα μέσα μου κενό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους για τη συνεργασία, να ευχηθώ καλή συνέχεια και πραγματικά πιστεύω ότι έχουν την ικανότητα και την ποιότητα να αντιστρέψουν την κατάσταση, μαζί με τον νέο προπονητή, όποιος και αν είναι.

Και εγώ θα παρακολουθώ τα δρώμενα, γιατί πάνω απ’ όλα σε αυτή την πορεία διαμορφώθηκαν ανθρώπινες σχέσεις που είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Είναι αυτές που σε συνδέουν και σε κρατούν με ανθρώπους που σε έχουν αγαπήσει, σε έχουν σεβαστεί και έχεις και εσύ.

Πάντα θα είμαι στη διάθεσή τους για ό,τι μπορώ να βοηθήσω και σε αυτή την οικογένεια πάντα θα είμαι εκεί να βοηθήσω σε ό,τι χρειαστούν».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΑΜ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα