Μία ξεχωριστή επιστροφή περιλαμβάνει η αναμέτρηση του ΠΟΑ με τον Πανακρωτηριακό, καθώς ο Νίκος Βρεττός θα βρεθεί ξανά στο Ατσαλένιο, αυτή τη φορά ως αντίπαλος της ομάδας με την οποία έχει συνδεθεί από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του ΠΟΑ, καθώς αποτελεί ένα από τα παιδιά που αναδείχθηκαν μέσα από τα ξακουστά τμήματα υποδομής του σωματείου, πριν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2016 για τον ΟΦΗ.
Στην πορεία της καριέρας του έχει βρεθεί ξανά αντίπαλος του ΠΟΑ, ωστόσο η φετινή επιστροφή έχει τη δική της ιδιαιτερότητα. Άλλωστε, μόλις το καλοκαίρι του 2024 είχε επιστρέψει στο Ατσαλένιο από τον Γιούχτα, ξεκινώντας τη δεύτερη θητεία του με την πράσινη φανέλα.
Στις δύο σεζόν που ακολούθησαν κατέγραψε 57 συμμετοχές, αποτελώντας μία από τις γνώριμες παρουσίες του ΠΟΑ, πριν συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στον Πανακρωτηριακό.
Πλέον, ο Βρεττός ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ένα γήπεδο γεμάτο αναμνήσεις, όπου πέρασε σημαντικά χρόνια της καριέρας του και διατηρεί αρκετές φιλίες.
Την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά πολλούς φίλους και γνωστούς, σε μία ιδιαίτερη ποδοσφαιρική στιγμή για τον ίδιο, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά θα φορά τη φανέλα του Πανακρωτηριακού.




























































