Έτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση Κυπέλλου ΕΠΣΗ απέναντι στη Θέρισσο είναι ο Άγιος Ιωάννης, έχοντας ως βασικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Νίκου Μαστορίδη πηγαίνει ξεκούραστη στο παιχνίδι, καθώς η αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Μινωική Β’ αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και δεν είχε αγωνιστική επιβάρυνση το Σαββατοκύριακο.
Πέρα από το αποτέλεσμα, το παιχνίδι αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τον Νίκο Μαστορίδη να δοκιμάσει πρόσωπα και να δώσει χρόνο συμμετοχής, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της σεζόν.
Το μυαλό, πάντως, βρίσκεται στην πρόκριση, με τον Άγιο Ιωάννη να γνωρίζει πως απέναντί του θα βρει μία Θέρισσο που προέρχεται από νίκη και βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.














































