ΧΑΝΙΑ

Στην τελική ευθεία για Εργοτέλη τα Χανιά

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Στην τελική ευθεία για Εργοτέλη τα Χανιά
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη μπήκαν τα Χανιά, επιστρέφοντας σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι, με τη σέντρα να μεταφέρεται στις 15:00, μία ώρα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Μοναχή Ελιά και περιλάμβανε προθέρμανση, passing drill, τελειώματα και παιχνίδι, με το βάρος να πέφτει πλέον στην αγωνιστική προετοιμασία για την αναμέτρηση.

Στα θετικά για τον Νίκο Νιόπλια είναι η επιστροφή των Κοντογιάννη και Νάτσου στο κανονικό πρόγραμμα. Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Καπνίδης, Αδαμόπουλος και Γκιουρτζίδης, ενώ ατομικά συνέχισε ο Καρτάλης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης στη Μοναχή Ελιά και αμέσως μετά ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΧΑΝΙΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα