Με Θ. Μουρτζιάπη τα εργομετρικά στον Πόρο

Αντίστροφη μέτρηση για τους “μπλε” ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Διήμερο εργομετρικών στον Πόρο, τη Δευτέρα 02 Αυγούστου η “πρώτη”.

Τα εργομετρικά τεστ των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας -παρουσία και των δύο τελευταίων μεγάλων μεταγραφικών αποκτημάτων Λούκα Μπέλιτς και Αλέξη Περογαμβράκη- ξεκίνησαν την Παρασκευή (30/07) με όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση ενός εκ των καλύτερων Ελλήνων εργοφυσιολόγων, του Θανάση Μουρτζιάπη που για τον σκοπό αυτό ταξίδεψε από το Αγρίνιο στο Ηράκλειο.

Με τον κ. Μουρτζιάπη (διδάκτορας εργοφυσιολογίας και καθηγητής φυσικής αγωγής) έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στον ΟΦΗ επί Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο αλλά και σε άλλες ομάδες ο Ανδρέας Σκέντζος, γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δουλειά του και ήταν αυτός που εισηγήθηκε στη διοίκηση την πραγματοποίηση των εργομετρικών από τον συγκεκριμένο εργοφυσιολόγο, εισήγηση που έγινε αποδεκτή.

ΣΤΟ “2Β FIT” ΤΑ ΤΕΣΤ

Τα τεστ πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο “2Β FIT” (κόμβος Γουβών) του εκ των κορυφαίων στην Κρήτη και όχι μόνο Ποριανού γυμναστή Σταύρου Κορασάνη τον οποίο σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση ευχαριστούν που βρίσκεται συνεχώς κοντά στην ομάδα μας και παραχώρησε για άλλη μία φορά τον χώρο του για τις ανάγκες του αγαπημένου του Πόρου.

Τα εργομετρικά ολοκληρώνονται το Σάββατο (31/07), τη Δευτέρα (02/08) στις 20:30 στο “Lido Soccer” έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση για την καινούργια σεζόν, ενώ την επόμενη εβδομάδα οι παίκτες θα περάσουν παράλληλα από τις απαραίτητες αιματολογικές και καρδιολογικες εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P