Ο Ρενάλντο Φρόκου μίλησε στο GRANDSPORT για τα δύο πρώτα του επίσημα γκολ με τη φανέλα του Αλμυρού, την ήττα από τον Νέο Ηρόδοτο, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Αετό Ανωγείων.
Ο επιθετικός του Αλμυρού βρήκε δύο φορές δίχτυα στη Νέα Αλικαρνασσό, βοηθώντας την ομάδα του να επιστρέψει προσωρινά από το 2-0 στο 2-2, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε η ομάδα του Γαζίου.
Για το παιχνίδι με τον Νέο Ηρόδοτο και τα πρώτα του επίσημα γκολ με τον Αλμυρό, ανέφερε:
«Σίγουρα είναι όμορφο που πέτυχα τα δύο πρώτα μου επίσημα γκολ με τη φανέλα του Αλμυρού, αλλά όταν δεν συνδυάζονται με ένα θετικό αποτέλεσμα, η χαρά είναι περιορισμένη.
Καταφέραμε να αντιδράσουμε και να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα, όμως κάποια λάθη και στιγμές έλλειψης συγκέντρωσης μάς κόστισαν. Ο Ηρόδοτος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και πήρε τη νίκη.
Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση και πίστη στην ομάδα».
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αετό Ανωγείων, τόνισε:
«Ακολουθεί ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αυτή τη φορά στην έδρα μας απέναντι στα Ανώγεια. Είναι μία αξιόλογη ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο αν δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος.
Εμείς θέλουμε να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι, να κρατήσουμε τα θετικά και να παρουσιαστούμε με την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε, μαζί με τον κόσμο μας, να διεκδικήσουμε τη νίκη».



























































